woensdag 11 september 2024

Al is de leugen nog zo snel

Duitsland heeft besloten weer die ouderwetse grenscontroles te gaan invoeren. Waarom? De Duitsers doen niet zo moeilijk over de reden ervan. Ze doen dat 'om de criminaliteit in de hand te kunnen houden en het aantal illegalen te verminderen'. Zoooo, hebben de Wappies weer gelijk! In ons landje mag je zoiets niet zeggen volgens de politiek correcte mensen. Want al die immigranten zijn hoogopgeleide vluchtelingen, waar ons landje z'n voordeel mee kan doen. Zelfs als de politiek liegt, aan een oorlog mee gaat doen of corrumpeert wordt het klootjesvolk geacht het daarmee eens te zijn.
O.a. in Duitsland zijn precessen gaande vanwege het aldaar gevoerde covid-beleid inclusief de experimentele vaccins. Daar wordt ook de grote oversterfte besproken. Hier zwijgt men en doet men alsof het hele covid gebeuren een enorm succes was.
Deze week worden dossiers van de Bijlmerramp vrijgegeven. Niet alle, want er zijn er die nog geheim gehouden worden. Hoezo openbaarheid van bestuur? Het vliegtuig kwam uit Israël en dat land wordt hoe dan ook in bescherming genomen. Zelfs als het ten koste van het eigen volk gaat. Dat vind ik nou een joden rotstreek van onze regering.
Het verdwenen vliegtuig MH370 is volgens onderzoekers in 2014 uit de lucht geschoten. Een commandant van het VS leger kon niet langer blijven zwijgen. Edward Lin heeft ondanks zijn eed tot geheimhouding, al in 2016 zijn ervaringen gedeeld met de pers. Lin is veroordeeld wegens verraad en spionage voor China. Tenminste, zo luidt het officiële bericht van het Amerikaanse leger. In werkelijkheid heeft Lin geheime satellietbeelden van de MH370 gelekt. Maar weinig media durven de videobeelden te tonen. De berichten erover zijn vrij snel verwijderd door 'fact checkers'. Je weet wel, de controlesystemen om leugens overeind te houden.
De Yanks zijn zo dom dat ze zichzelf telkens verraden. Ze slaan zichzelf eerst flink op de borst : "...wij kunnen dankzij onze satellieten de hele wereld 24/7 in de gaten houden.". Maar als er iets gebeurt wat hen niet gelegen komt, dan zijn er plots geen satellieten of werkt die ene toevallig niet. Zo ging het ook met vlucht MH17, dat in dezelfde periode crashte. 
Tot slot, als de nota bene atheïstische Joden het toch over hun God hebben, deze Bijbeltekst  :

Openbaringen 3 vers 9 :

".... Ik zal mensen naar u toesturen die bij Satan horen. Zij doen zich voor als Joden, als kinderen van God, maar het zijn leugenaars. Ik zal hen aan uw voeten laten neerknielen, zij zullen niet anders kunnen dan erkennen dat Ik u liefheb....."

Er is nog hoop.