maandag 16 september 2024

Coronavaccinatie

Ze beginnen weer. Dit keer met een verbeterd vaccin. Hoezo verbeterd? Er was toch niets mis met dat vaccin? Volgens Duitsland dus wel en zo'n beetje ook. Maar goed, ieder kiest voor zichzelf. Het vaccin is verbeterd, maar men vertelt niet op welke punten. Trouwens is dat vaccin ditkeer wel goedgekeurd voor massale enting? Het vorige volgens de EMA dus niet. In Duitsland heeft onderzoek uitgewezen, dat de politiek de adviezen van het RKI (Duitse RIVM) doodleuk heeft misbruikt om allerlei benauwde maatregelen te kunnen nemen. Je weet, Befehl ist Befehl, dus die RKI wetenschappers hielden das Maul.
Deden ze dat maar als ze hier in zee zwommen. Dan zouden er minder Duitsers verdrinken. 😁
Grapje, hoor. In Duitsland zijn de documenten vrijgegeven die het coronabeleid beschrijven. In eerste instantie was er sprake van veel zwart gemaakte teksten. Maar recent is het origineel gelekt. Dat is flink schrikken voor alle liegende politici!
Overigens is het Duits corona beleid hetzelfde als het Nederlandse. Dus dezelfde leugens zijn ook hier gebruikt om mensen te dwingen tot vaccinatie en de gevolgen vooral te verzwijgen. De enorme oversterfte tijdens en na de vaccinaties in Duitsland is nog in onderzoek. Beter een goede buur, dan een ver Den Haag.