donderdag 5 september 2024

Nog een prik?

Nee, dank je. Zoals bekend heb ik de experimentele MRNA prikken geweigerd. Ik probeer zuinig te zijn op mijn lichaam en gezondheid. Ik heb gekozen voor een andere weg. Met als centrale vraag : "Heb ik die prik eigenlijk wel nodig?" Een aanpak die nota bene door de EMA geadviseerd werd, maar door de politiek verzwegen werd. Met gevolg massa vaccinatie! Achteraf gezien een juiste beslissing, gezien de vele nare gevolgen van de chemische vaccins. Die gevolgen worden in andere landen druk bestudeerd en men discussieert erover. Hier worden ze doodgezwegen, om rechtszaken te voorkomen.
Het is natuurlijk raar dat men na zo'n prik nog een paar boosters wil. Boosters? Ja, boosters om het nog erger te maken dan het al is? Het is onbegrijpelijk dat mensen als Rutte en zijn vaccin-vriendjes nog niet voor een rechtbank gedaagd zijn.
Gelukkig zijn niet alle artsen angstige schapen. Ze hebben zich verenigd in een collectief, dat mensen informeert over twijfelachtige medicijnen en vaccins. Voor wie verder wil kijken dan de neus lang is : het collectief heet Stichting Artsen Collectief