dinsdag 3 september 2024

Muiterij?

Er zijn Arabische landen die Iran steunen. Recent zijn drones van de NAVO neergehaald toen zij boven het grondgebied vlogen van de bevriende landen. Rusland en China krijgen bij de Arabische landen steeds meer steun.
Bij de BRICS groep hebben inmiddels zo'n 40 landen zich aangemeld. Toelating gebeurt niet zomaar. Er worden strenge eisen gesteld. Turkije heeft onlangs laten weten ook geïnteresseerd te zijn in de BRICS. Turkije is trouwens flink op jacht naar Joodse spionnen van de Mossad. Er zijn al een aantal gearresteerd. De Mossad tracht invloedrijke Turken om te kopen.
Zowel in het Oekraïense als in het Israëlisch leger zijn verschijnselen van muiterij bekend geworden. Er wordt door militaire leiders openlijk kritiek geuit op Zelensky. "We worden gebruikt als kanonvoer", is een van de uitspraken. Er zijn al naar schatting ruim 9.000 Oekraïense militairen in Koersk omgekomen.
Vanuit het Israëlisch bezettingsleger komt ook steeds meer kritiek op het monster Netanyahu. Er mogen dan tienduizenden Palestijnen gedood zijn, Hamas leeft nog steeds en slaat steeds harder terug. Netanyahu wil geen gegijzelden terug, omdat zij te positief uitlaten over Hamas en de Joodse leugens ontmaskeren. Netanyahu ziet de gegijzelden liever dood dan levend. Al vrij snel (vorig jaar oktober) liet het Israëlisch monster blijken niet geïnteresseerd te zijn in de ontvoerde mensen. Hij ging liever jagen op Palestijnen.