maandag 2 september 2024

Een buddybankje??

Het woke virus grijpt steeds meer om zich heen. Men wil nu een speciaal bankje op het schoolplein plaatsen. Op dat bankje mogen kinderen plaatsnemen die een vriendje of vriendinnetje zoeken. 😂 Zou dat net zo gaan als in de dating programma's? Met een etentje of zo? Ik denk het niet, want het woke volk heeft ontdekt, dat broodtrommeltjes vies zijn! Nou ja, die trommeltjes zijn niet vies. De ouders van kinderen met zo'n vies trommeltje dus wel. Dat zijn smeerkezen. Ook geen echt probleem, want zo'n vieze trommel is goed voor de weerstand!
En dan zijn er nog de vieze toiletten op scholen. Die zijn zo smerig, dat de leerlingen liever niet naar het toilet gaan. Dat wordt liever een boom, struik of gewoon in de broek. Die toiletten zijn volgens mij 's morgens voor aanvang van de school schoon. Maar dan komen de smeerkezen naar school. Smeerkezen, omdat hun ouders hen niets geleerd heeft over schoonhouden en schoonmaken. Vandaar de poepstrepen op de muren en spiegels.
Kortom, het moderne ouderschap is totaal uitgehold. Kinderen worden niets bijgebracht, met uitzondering van de hand ophouden, zeuren en krijgen wat ze willen. Arme kinderen. Ik zie hun toekomst somber in. Werkgevers weigeren al de kinderen van de Z-generatie. Maar goed, ook geen probleem voor hen, want ze zijn nu eenmaal gewend om met hun telefoon in de ene hand enkel hun andere hand op te houden. Voor de werkende klasse zal het wel een probleem zijn. Maar voor elk probleem bestaat een oplossing :