vrijdag 17 december 2021

Ze doen maar

De toonzetting van vooral Mark Rutte en Hugo de Jonge wordt alsmaar vijandiger. Niet alleen tegenover de niet-gevaccineerden, maar nu ook tegen kinderen en hun oma's en opa's in het algemeen. Beide politici gaan richting misdadig gedrag.
Gelukkig hoor ik steeds vaker kritische geluiden ten aanzien van het coronabeleid. Er werd ons van alles en nog wat beloofd als we ons aan hun regeltjes zouden houden. We zouden onze vrijheden terugkrijgen. Maar het is sindsdien alleen maar erger geworden. Wie straks geen volle en actuele prikkaart kan tonen is de lul. Zoals vorig jaar door wappies al voorspeld was, gebeurt nu. Men heeft een excuus gevonden om de ene prikronde na de andere op te zetten. Het virus wordt gebruikt om de bevolking in de tang te nemen. Prik of geen prik, we zijn allemaal de klos.
De stadions, restaurants, sportzalen enz. blijven gesloten. Misschien gaan ze na 20 prikken pas een beetje open. Weer laat het koninklijk huis zien, dat al die beperkingen niet voor hen gelden. Evenmin voor de politieke leiders. Het is echt wij tegen hen. Nu maar hopen dat meer mensen het politieke spelletje gesteund door de media gaan doorzien en alsnog hun vrijheid terug willen. Maar ik ben bang dat het daarvoor te laat is. Eenmaal geprikt, voor altijd gep(r)ikt.
Ze doen maar, ik blijf mijn eigen gang gaan. Zonder discriminatie en andere toetsers en bellen. Er zijn veel mensen bereid de groeiende terreur van Hugo de Jonge juridisch aan te pakken.