dinsdag 14 december 2021

Pardon?!

De persoon die hier een paar weken geleden 's morgens vroeg tegen mij tekeer ging, is van mening dat ik mijn excuses moet aanbieden. In de geest van : "Sorry dat je zo tegen mij hebt staan schreeuwen...."
Ik heb inmiddels ook begrepen, dat die persoon mij ook verwijt ,dat het openbaar groen niet goed gesnoeid is. Het gaat over een deel dat door personeel van een groenbedrijf gedaan is. Ze hebben een stukje

overgeslagen. Het pleintje kent twee vakken met groen. Een voor ons huisje en een aan de andere kant Ik had het deel voor ons huisje gesnoeid. Omdat het andere deel nog volop in bloei stond (in de cirkel- met mooie gele bloempjes) heb ik daarmee gewacht. Tussentijds kwam de groenploeg en die heeft blijkbaar hetzelfde gedacht. Ze hebben de rest gekortwiekt en dat deel laten staan. En dat is dus mijn schuld.
Wat mij betreft is er nog steeds niets aan de hand hoor. Ik heb een vrij dikke huid. Mensen kunnen zich zo druk maken om niets. Hopelijk krijg ik daar vanwege mijn oplopende leeftijd geen last van. En anders moeten ze mij maar naar een werkkamp sturen. Ledigheid is des duivels oorkussen.