woensdag 22 december 2021

Voor de rechter met Van Lienden!

Randstad heeft oplichter Van Lienden en zijn kornuiten voor de rechter gesleept. Een goede zaak, mede omdat Randstad eist dat de winst van de mondkapjesaffaire teruggaat naar het ministerie. Dan kan het ministerie nog meer geld pompen in allerlei controles en andere toeters en bellen om met het speeltje corona door te gaan. Laten we wel zijn, ten tijde van de Mexicaanse griep had de overheid hetzelfde spelletje al kunnen spelen. Maar toen was er nog geen WEF en was Schwabs boek nog niet geschreven.
Velen klagen over het feit dat hun wintersport of kerstvakantie op wankelen staat. Oostenrijk wil ook de grenzen sluiten voor driedubbel gevaccineerden en hen die een boosterprik hebben gekregen. Logisch, want een prik beschermt alleen jezelf. Je kunt anderen nog steeds besmetten. Beste gevaccineerden, blijf gewoon lekker thuis net als ik en andere niet-gevaccineerden (verplicht) en voorkom verdere verspreiding van het virus!
In Amsterdam schijn de helft van de stad al besmet te zijn. Over stampvolle ziekenhuizen en/of IC's lees ik (nog) niets. Hopelijk blijft het zo rustig.