woensdag 22 december 2021

Willen wij zo leven?

Als de overheid zelf deskundigen selecteert om haar politiek / visie te ondersteunen en anderen (deskundigen / specialisten) weert, dan klopt er volgens mijn boerenverstand iets helemaal niet. De meeste deskundigen die de overheid steunen worden via onze belastinggelden betaald. Ze eten uit dezelfde ruif als de overheid. Van objectiviteit kan nauwelijks sprake zijn.
Het Lareb behoort de bijverschijnselen te registreren. Helaas doet Lareb dat alleen als die overeenkomen met die die de overheid heeft vrijgegeven. Het Lareb wordt geleid door een ex politica, wier partij het stemgedrag van het kabinet volgt. Gevolg is dat veel mensen klagen over het feit, dat hun informatie over bijwerkingen niet door Lareb worden geaccepteerd. Dat heeft weer tot gevolg, dat de Lareb informatie slechts ten dele betrouwbaar is.
De overheid wil geen antwoord geven op de vraag hoe het komt dat de oversterfte na vaccinatie zo'n 3x hoger is dan voordat gevaccineerd werd. Geen antwoord is voor mij ook een antwoord.
Het coronabeleid houdt iedereen in een beperkte vrijheid. Willen wij zo leven? Ik niet. Gelukkig zijn er nog volksvertegenwoordigers die gewoon hun gezonde boerenverstand gebruiken. Zij zien de werkelijkheid. Zoals mevrouw Caroline v.d. Plas :