vrijdag 3 mei 2024

Holocaust in balans

Het is mij opgevallen, dat sinds het begin van de Genocide in Gaza, de main stream media het steeds vaker over de Holocaust hebben. Puur bedoeld om de goedgelovige schapen met het verleden af te leiden van het heden, de Genocide. Het ene na het andere bericht over de Holocaust verschijnt bij dat soort media. Men doet ook quasi verbaasd over de toename van het antisemitisme sinds de Genocide door de Joden. Laten we eerlijk zijn, ik ervaar het zogenaamde antisemitisme waar men het nu over heeft als volgt. Het is net zoals bij bepaalde zwarte / bruine mensen. Als zij staande gehouden worden of een bekeuring krijgen, beginnen zij gelijk over racisme en vooral de slavernij. Zo is het ook met de Joden en hun vrienden ten aanzien van de Genocide; je mag er niets van zeggen, want dat is antisemitisme. 😂😂😂 Ja, ik vind het belachelijk, hypocriet en zelfs walgelijk. Halsema verwoordt het aldus : "Wij accepteren geen antisemitisme!". Impliciet dus wel de Genocide. De Joden hebben vanwege de Holocaust een carte blanche gekregen om wreedheden te begaan. Krijgen de nazaten van de slaven ook zo'n carte blanche? Mogen zij de blanke nazaten soms ook uitmoorden?
Zelf ben ik begonnen met het afstrepen van de Holocaust tegen de Genocide. Al was het maar vanwege het "Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe het een ander niet!" De doden die herdacht worden, zullen zich in hun graf omdraaien. Vanwege de hypocrieten. Het was toch Nooit meer!?
Ik vind het gezeur over het Joods land ook klinkklare onzin. Joods is een geloof, geen land. Wat de uitkomst van een DNA onderzoek in dat gebied zal opleveren, lijkt mij duidelijk : er wonen daar erg veel migranten die alles behalve een Arabische afkomst hebben. Maar zo'n onderzoek zal er helaas nooit komen. Het land heet Palestina, daar zijn de Palestijnen naar vernoemd. Het heet dus geen Jodenland of Jewstonia of zoiets.
De Romeinse bezetter had trouwens ook la grote problemen met Joden in Palestina. De ellende in dat gebied begon al na de Eerste Wereldoorlog. Het land Israël is na de Tweede Wereldoorlog bedacht door de VS en (vooral) het VK samen met wat Joden. Daarna (1948) heeft men een groot deel van Palestina bezet en dat gestolen land met hulp van de toenmalige VN  (zeg maar Amerika) Israël genoemd. Sindsdien probeert met de geschiedenis om te draaien. Men doet alsof Palestina altijd al Israël geweest is. Onzin! Het is een louter politiek verhaal dat tot diefstal van land en moord geleid heeft. Ik vraag me soms af of  men in de jaren 40 op de verkeerde Joden gejaagd heeft. Is de Dodenherdenking nog wel een Jodenherdenking? Wat mij betreft niet. Velen hebben de Nazi methodes overgenomen.