donderdag 23 mei 2024

Problemen

De massale hoeveelheid immigranten (ook wel asielzoekers of vluchtelingen genoemd) heeft geleid tot een aantal grote problemen. De woningnood is aanzienlijk hoger. Sommigen hebben het ook over de vele bouwstops vanwege het stikstofsprookje, maar volgens mij maakt dat niet veel uit.
De criminaliteit is ook gestegen net zoals het onveilige gevoel. Dat geldt ook voor de kosten ( = belastinggelden) van de opvang van en de uitkeringen voor al die mensen.
Het antisemitisme is ook gegroeid. Al hebben de Joden zelf daar sinds 7 oktober een flink steentje aan bijgedragen. Door hun eigen holocaust te organiseren.
Ziektes waartegen de autochtone bevolking is ingeënt en die ogenschijnlijk verdwenen leken, komen weer terug. De voorkeursbehandeling van de groep leidt tot spanningen met de autochtone bevolking.
De gratis zorg gaat ten koste van die van de eigen bevolking (discriminatie). Die moet trouwens meer premies betalen om de kosten te kunnen blijven dekken. De discriminatie van buitenlanders en het racisme  groeit zodoende. Het is net als in een gezin, waar kinderen ongelijk behandeld worden. Daar ontstaat ook nijd en haat. De oorzaken liggen telkens weer op een hoger niveau.