donderdag 23 mei 2024

Tevreden

Pas nu we even er tussenuit zijn, merken we beiden hoe druk we het gewoonlijk hebben. Niet eerder heb daarbij stilgestaan en/of dat gevoel gekregen. Het is heerlijk om een tijdje heel andere dingen te doen dan anderen helpen.
Als ik na lange tijd het interieur van de caravan weer terugzie, dan kan ik alleen maar tevreden zijn. En ik niet alleen. Er zijn af en toe wat dingetjes die we hebben veranderd of nog willen toepassen. Zoals een haakje om het rolgordijn naar beneden te houden (is al gebeurd) of een stukje klittenband om een verduisteringsgordijn tegen de wand te houden. En misschien wat leuke foto’s hier en daar tegen de wand of kastdeurtjes.  Dus geen grote en/of ernstige zaken. 
De extra steun voor de beugel van de fietsendrager bracht een wereld van verschil. De fiets schudt nu niet meer heen en weer. Hij staat heel stabiel op de drager.
Omdat we dit keer op een behoorlijk hellend stukje grond staan, overweeg ik een (1) oprijbok aan te schaffen. Dat zal via een kringloopwinkel of een verkoopsite van gebruikte kampeerspullen gebeuren. Ik ga daar geen nieuwe set voor aanschaffen. Nu moesten we de caravan aan een kant flink opkrikken.
Vooralsnog hebben we geen last van regenwater in de voortent. Ook niet tijdens / na een hoosbui.