woensdag 15 februari 2012

Harley en seks

In de statistieken van dit blog, zag ik dat iemand op zoek is naar 'Harley en seks'. Helaas moet ik de zoeker teleurstellen, want ik rijd Honda en Seeley. Zonder seks. Ik maak ze wel geregeld rijklaar. Zo'n zoekterm stemt mij tot nadenken en fantaseren. Het zal ongetwijfeld een man zijn die zoiets via Google zoekt. Wil ie hem in de uitlaatdemper steken, of in de vulopening van de benzinetank hangen? Of is ie op zoek naar ideeën op grond van ervaringen van anderen? Of komt de vraag opborrelen, omdat zo'n Harley niet bevredigt? Er zijn mannen die hun motor als een vrouw behandelen. En andersom : even aan trappen, gas geven als je naast haar in bed ligt, haar zo hard laten werken dat ze in het rode toerengebied belandt en natuurlijk heerlijk rijden.
Harley en seks doet me ook denken aan de Franse sexbom Brigitte Bardot. Ze zong ooit een nummer getiteld Arley Davietsôn (= Harley Davidson op z'n Frans). Brigitte kon niet zingen, wel mooi wezen. Ze mocht wel haar sensuele lippen wat tuiten, maar er moest geen zanggeluid uitkomen. Brrr! Dus geen videoclip van haar. En toch heb ik, puur uit nostalgische overweging, een lp van haar. Daar staat dat HD nummer ook op. Hahaha! Ze is inmiddels op leeftijd en de mannen zijn op haar uitgekeken. Ze doet het nu met zeehonden en andere dieren heb ik begrepen.
Harley en seks. O ja, begin jaren 90 heb ik de actiefilm 'Harley Davidson and the Marlboroman' gezien. Ik kan me geen seks scene herinneren. Ik hou ermee op. Zoek of fantaseer zelf maar verder.