vrijdag 17 februari 2012

De wereld vergaat (weer)

Als kind heb ik jarenlang naar mijn verjaardagen uitgekeken. Mijn verjaardag heb ik altijd een spannende dag gevonden. Ik lag er zelfs van wakker en stond extra vroeg op. Soms was ik bang dat ik die dag niet zou beleven. Als ik stout was zei mijn lieve mamma vaak : "Jij bent voorlopig niet jarig, Wimmie!" Nu klonk zo'n dreigement in de maand januari vrij logisch, maar in de laatste twee maanden van het jaar boezemde hij mij angst in. Hoewel ik een braaf jongetje ben geweest (in mamma's bijzijn), heb ik volgens mij toch een paar verjaardagen gemist. Maar dat kan ook aan mijn geheugen liggen.
Er kwam ook een tijd dat mijn verjaardagen zich als een ramp voltrokken. Maar ja, toen zat ik minder goed in mijn vel. Vaak dacht ik dat de wereld zou vergaan, maar dat viel telkens weer mee. Dit jaar schijnt het toch werkelijkheid te worden. Op de 12e van de 12e in het jaar 2012 vergaat namelijk de wereld. Zeggen velen. Ergens las ik het volgende over de komende grote wereldgebeurtenis :

Zowel de Bijbel ( bijbelcode ), de Maya's, Nostradamus en een aantal hedendaagse geleerden is 12 december 2012 het einde der tijden.Wiskundigen hebben in de Bijbel een code gevonden, die aangeeft dat volgens de Joodse jaartelling (wij leven nu in het jaar 7000)het einde der tijden is aangebroken. De Maya's geven in hun kalender dezelfde datum aan, terwijl ook Nostradamus dit inzicht deelt. Allemaal los van elkaar. De voorbodes zijn volgens hen nieuwe ziektes van de laatste 20 jaren, de toenemende spanningen tussen bevolkingsgroepen, het instorten van de financiële wereld en het gevaar van zeer grote meteorieten, die deze wereld in een andere baan in het heelal kunnen doen belanden. Niet vergeten de extreem Moslimgemeenschappen, die op totale vernietiging uit zijn en de moderne kruisvaarders, die ( zie Amerika en Engeland) de beloofde landen willen terugveroveren en de houding van Rusland daarin. En niet te vergeten de grote rampen, die de laatste jaren onze aarde treffen. Dit moeten welhaast de negatieve tekenen zijn, dat de aarde op zijn einde loopt op 12 december 2012.........

Het feit dat ik dan mijn verjaardag vier staat niet meer expliciet vermeld in het lijstje van negatieve ontwikkelingen, met mogelijk desastreuze gevolgen. Bij deze nodig ik daarom iedereen uit voor mijn verjaardag. Het wordt een leuke, gezellige wereldgebeurtenis (zonder garantie).