zondag 6 november 2011

New York City Marathon

Vandaag is de grote dag voor onze Marathon Man Maurice. Hij start vroeg in de ochtend plm. 9.00 uur lokale tijd. Vanuit New York ontvingen wij het volgende bericht :

Hallo lieve mensen,
We lopen wat af hier hoor. Vrijdag zijn we naar het onderste puntje in Manhattan gegaan. Eerst ff een kijkje op de Brooklyn Bridge vanwaar je ook de brug kan zien waar Maurice overheen moet. Die ziet er wel erg zwaar uit voor de lopers. Daarna hebben we de City Hall gezien en Charging Bull, toen met de Ferry langs het vrijheidsbeeld naar Ellis Island. Dat is het eiland waar vroeger alle immigranten binnen kwamen. Terug zijn we langs Ground Zero gelopen. Onvoorstelbaar dat daar 2 torens hebben gestaan. In de stad zie je regelmatig plaketten die je eraan herinneren met namen van volunteers e.d. In de avond zijn we naar Central Park geweest om het vuurwerk te zien die speciaal voor de marathon werd afgestoken. Echt mooi vuurwerk!
Vandaag zijn we de wijken Soho, Chinatown en Little Italy door gelopen. Terug hebben we leuke cadeau's gescoord voor de kinderen en als topper kaartjes voor een ijshockey wedstrijd van de NY Rangers in Madison Square Garden. je moet toch wat gezien hebben als je hier bent... Haha Vanavond gaat ook hier de wintertijd in dus Maurice heeft een extra uurtje slaap.
Morgen begint de wedstrijd om 15,40 uur Nederlandse tijd. Zijn nummer is 16600. Hij start in de eerste golf en hoopt binnen de 3.30 uur te lopen. Nou dit was het weer. Zoals jullie zien vermaken we ons prima. Greetings from NY,

Maurice en Mandy.



Zet 'm op Maurice!!