maandag 28 november 2011

Flevopolder in het nieuws

In Almere is een zwarte piet mishandeld door een ander donker iemand. De laatste trok eerst de pruik van ZP's hoofd en gaf hem vervolgens een ferme kopstoot. De dader is een voetballer, die onder de roet een scheidsrechter meende te herkennen. Zeggen ze.
In Lelystad heeft een buurthuis een stel allochtonen getinte Nederlanders de toegang geweigerd. Ze beweren dat de blanke portier op last van de gemeente handelde. Dat wordt uiteraard ontkend door de blanke wethouder. De kwestie wordt nader onderzocht. Hopelijk door zowel blanken als getinten. Waarom moet die huidskleur eigenlijk genoemd worden?
De Flevopolder zit nog eens zes jaar opgescheept met dubbele pettendrager Tiesinga.
In de Flevopolder kunnen duo-reizigers gratis mee met het OV behalve in Almere. Voor alle duidelijkheid : Ik heb daar niets mee van doen gehad en ik beschouw het als slecht nieuws.
Er zijn natuurlijk weer in de polder diverse hennepplantages opgerold en veel alcoholisten achter het stuur vandaan getrokken. Relatief gezien zijn de meeste dronkaards op Urk aangehouden. Maar dat komt omdat christenen niet mogen liegen.
De Aviodrome is failliet verklaard.
Is er ook nog leuk nieuws te melden uit de Flevopolder? Ja, de Aviodrome blijft gewoon geopend en de Ketelbrug niet.