maandag 6 mei 2024

Thanks for the killing

In Amerika zeggen velen tegen militairen en/of veteranen "Thanks for your service!" Dat zoiets na de Tweede Wereldoorlog gezegd werd, oké. Maar sindsdien is Amerika enkel bezig met moorden in en bombarderen van andere landen. Dus vergeet dat Thanks for your service voor het 'werk' na WO2. Of bedoelt de gemiddelde Amerikaan zelf ook de service to kill? Dat volk is ook in het dagelijks leven behoorlijk agressief. Al heb ik ze nog niet na weer een schietpartij op een school of in een winkelcentrum horen zeggen "Thanks for the killing your service". Dat is dan weer anders.
Terwijl hier de doden van WO2 herdacht worden met het accent op de Joden, plegen de nazaten van de Joden een Genocide. Met actieve hulp van Amerika en het VK (militair aanwezig in Gaza) en hulp van o.a. Nederland. De Herdenking liet zien, hoe de hypocriete meute op de Dam de slachtoffers van nu in Gaza de rug toegekeerd hebben, terwijl de Joden in Gaza begonnen zijn met het afronden van hun genocide op de Palestijnen. Het laatste toevluchtsoord van de gevluchte Palestijnse bevolking, Rafah, wordt aangevallen.
Mark Rutte heeft een Vrijheidsvuur ontstoken. Dezelfde Rutte die onze vrijheden alsmaar verder inperken wil. Gelukkig hebben velen uit protest ervoor gekozen niet naar de Herdenking te zullen gaan. Het aantal aanwezigen was iets meer dan de helft van voorgaande edities. Natuurlijk vragen de eveneens hypocriete media naar de bekende weg : waarom bleven zoveel mensen weg?