vrijdag 14 december 2012

Directeur ING Bank


Lijkt sportief van ING
Een directeur van de ING Bank, meneer Hagenaars, heeft bij de minister geopperd om de huizeneigenaren een eenmalige bedrag van 200 euro afhandig te maken. Dat geld zou in een noodfonds moeten, om starters op de woningmarkt op weg te helpen.
Als huiseigenaar vind ik het niet alleen een slecht, maar ook een ongeloofwaardig oplichtersidee. Eerlijk gezegd vraag ik me af aan welke kwalificaties een directeur van zo'n bank moet voldoen. Meneer Hans Hagenaar behoort tot het volk dat de crisis heeft veroorzaakt, waardoor o.a. de huizenmarkt ineen gestort is. En wie mogen daar voor opdraaien? Nee, niet meneer Hagenaar c.s. maar de klanten. Ik ben die grote graaiers als Hagenaars spuugzat.
De werkende huiseigenaar zou die 200 euro nog van de beloofde 1.000 euro van Rutte kunnen betalen (geintje). Maar de rest wordt, als het aan Hagenaars ligt, weer bestolen. Laten de banken van al die bonussen maar een noodfonds maken en gelijk al die verliezen wegwerken en teveel betaalde rente terugbetalen. We moeten natuurlijk niet vergeten dat Hans Hagenaars een stereotype bankdirecteur is. Alle banken denken alleen aan en zorgen alleen goed voor zichzelf. Dat de Rabo geen wielerploeg meer sponsort is m.i. ook huichelarij. Alsof de bank zelf geen onreglementaire zaken gebruikt om beter te presteren. Zoals het gebruik van woekerpolissen.