maandag 28 mei 2012

Eerste Pinksterdag



Op zondag hebben we al een beetje Sonja's verjaardag gevierd. 's Middags kwamen Carla met vriend Ton en zoon Rik op bezoek. Ze hadden ook Sonja's moeder opgepikt. We hebben uiteraard buiten gezeten, in de schaduw van het zonnescherm en een enorme parasol.
In de loop van de middag heb ik samen met Rik Fenna uitgelaten. Ik heb Rik de Noordersluis laten zien en hij kon ook zien hoe alles in z'n werk gaat. Er werd een schip geschut naar het Markermeer en een drietal zeiljachten keerde terug van het Markermeer. Het is en blijft een bizar gezicht als je het niveauverschil ziet tussen de waterstanden boven en beneden. Rik heeft ook het Wortman gemaal bekeken. Door de ramen.
's Morgens had Sonja al wat voorbereidingen getroffen voor het eten. Het werd een lopend buffet met soto ajam en gado gado als hoofdgerechten. We hebben ook wat kip saté op de bbq gelegd. Aan alle gezelligheid komt een eind en dus ook aan deze. Tegen 10 uur vertrok het gezelschap weer richting de Randstad. Het was een heel gezellige dag!