maandag 17 juni 2024

Wakker geworden?

Een aantal instanties is wakker geworden en geschrokken van de status van onze gezondheid en gezondheidszorg. Ze hebben bij de regering aan de bel getrokken. De Zorg is al decennia aan het afbrokkelen. We moeten steeds meer betalen voor minder. Komt bij dat er ook opvallend vreemde aspecten waarneembaar zijn. Ik bedoel de corona vaccins waren gratis, maar als je echt ziek bent moet je betalen.
Er zijn miljarden de grens over gegooid, maar om iemand met een bijzondere ingreep of medicatie helpen, daar is geen geld voor. Artsen die zich moeten conformeren aan de politieke nitwits en worden gestraft als ze zich aan hun eed houden.
Er is sprake van erg veel vaccinatieschade en een grote oversterfte van mensen die dood neervallen vanwege bloedproppen. De Jeugdzorg is eerder een vijand dan een vriend en men wil zelfs hartcentra voor kinderen afbouwen. Het is al met al een onmenselijk, wreed beleid, waaraan een eind gemaakt moet worden. Zorg en Welzijn moeten voorop staan. De Zorg wordt onbetaalbaar, omdat de armoede ook groeit.