dinsdag 18 juni 2024

Nieuws

Gebleken is dat het zogenaamde succesvol verlopen vredesoverleg in Stansstad Zwitserland, helemaal niet zo'n succes is. Tien van de deelnemende landen zijn het oneens met de verklaring. Vier andere landen hebben hun handtekening later alsnog ingetrokken.
Onder andere Irak, Jordanië, Brazilië, India, Saoedi-Arabië, Armenië, Bahrein, Indonesië, Mexico en Thailand hebben de verklaring niet ondertekend.
Volgens bepaalde wetenschappers zullen mensen, die zich hebben laten vaccineren tegen covid, te maken krijgen met een nieuwe ziekte, genaamd X. Men refereert aan de vogelziekte en nieuwe varianten van covid. Vast staat, dat gevaccineerden te maken hebben met een 'veranderd immuunsysteem'. Ik herinner me nog de vaccinatie van kinderen tegen de knokkelkoorts. Toen stierven ongeveer 600 Filipijnse kinderen na vaccinatie. Ook dat was een enorme fout. Opvallend is dat mensen die gevaccineerd zijn met andere dan westerse Mrna vaccins, nauwelijks last hadden van vaccinatieschades.
Dat in Mexico een man overleden is vanwege de vogelgriep, blijkt dus nepnieuws te zijn.
Ik geef geen gevolg aan een oproep tot massale vaccinatie met een of ander nieuw serum, waar de medische wereld en de farmaceuten over lijken goudgeld aan kunnen verdienen. Vooraf wil ik eerst onderzocht worden om te bepalen of vaccinatie wel of niet gewenst is. Het Lareb heeft ook een zeer bedenkelijke rol gespeeld bij de registratie van vaccinatieschades. Ergens ook wel logisch want de directeur is Agnes Kant, een ex-politica uit de linkse hoek. De selectieve registratie moest voorkomen dat de feiten tevoorschijn zouden komen.
Veel gevaccineerden schamen zich nu de feiten bekend worden. Anderen praten er liever niet over en weer anderen ontkennen nog steeds de feiten.
Er gaan weer woke stemmen op, die het verkleden als Ruud Gullit als racistisch beschouwen. Ik zou het maar eerst aan Ruud zelf en aan al die andere voetballers, die zo'n kapsel dragen vragen.
Tja, en dan zijn er ouders die zo onverstandig en asociaal zijn om hun kind een fat-bike te geven. Ze weten niet eens of die fiets opgevoerd is en de manier waarop hun kind zich door het verkeer begeeft is hen ook onbekend. He tis in wezen een geval van kindermisbruik. Kinderen die gewond of erger raken vanwege het rijden op zo'n fiets, is de schuld van de onverstandige ouders. Ze zouden een forse boete moeten krijgen en de fat-bike in beslag moeten nemen en vernietigen,