dinsdag 25 juni 2024

Nieuws

Oostenrijk heeft een groot internationaal  onderzoek gedaan naar mensenhandel. Misschien kan Oostenrijk ook gevraagd worden naar een onderzoek rond de verdwenen kinderen van de Toeslagenaffaire.
Julian Assange wordt misschien vrijgelaten. Er is een deal gesloten, waarin Assange een bekentenis aflegt en vijf jaar cel opgelegd krijgt. Die bekentenis is een wassen neus. Dankzij de publicaties van zijn Wikileaks weet de hele wereld nu over de (achterbakse en wrede) werkwijze van het VK en Amerika in het algemeen en die van het Amerikaans leger in het bijzonder. De vraag is in hoeverre deze deal met Assange ook daaronder valt.
Volgens een onderzoek hebben meisjes het heel erg moeilijk. Het gaat slecht met hun mentale gezondheid. Dat komt o.m. vanwege de druk op school, de sociale media en gebrek aan sociale contacten. Volgens mij komt het door de opvoeding. Ik durf te stellen dat al die meisjes uit woke gezinnen komen, waar men medelijden prevaleert boven de ratio en het voorbereiden op een zelfstandig leven in de maatschappij. Het onderwijs stelt tegenwoordig weinig voor en de jongelui besteden de meeste aandacht aan hun smartphones. Get a normal life girls!
Dat de voetbalclub Stevo afgeweken is van de afspraken is duidelijk. Omdat de intelligentie van voetballers in de benen zit, is het logisch dat een stellage met spandoek maken niet gelukt is.