maandag 17 juni 2024

Vaderdag (Nl) -2-

Het was een mooie en ook gezellige dag, die begon met een rondje zwerfvuil opruimen. Jawel, op de zondag. Ik ben geen lid meer van de kerk en blijf ondanks dat ook op de zondag voor het milieu zorgen. Zie het maar als het kalf dat op de rustdag in een put gevallen is.
Eerlijk gezegd ben ik ook opgelucht geen lid meer te zijn van een kerk. Toen ik de quasi christelijke partijen zag demonstreren voor Israël (niet eens voor vrede), was ik blij niet meer tot die groep huichelaars te behoren. Er waren erbij die Palestijnen het ergste toewensten. Ik vind dat alles behalve christelijk. Eerder des duivels.
Maar goed, Vaderdag begon zoals vanouds. Ik heb een aantal presentjes gekregen. Natuurlijk chocolade, maar het meest opvallende was toch wel een paar sokken met de afbeelding van ..... Fenna! Wat leuk! Nu kan ik weer geregeld met Fenna rondlopen en als ik zit, zit ze aan mijn voeten. De draadloze headset is ook welkom. De aansluiting voor de bedrade headset op mijn laptop begint kuren te vertonen. Een draadloze set geeft ook meer bewegingsruimte, zonder het risico de laptop van het bureau te trekken.
Er kwam ook bezoek van een kleinkind. Dat was heel erg lang geleden en dus erg fijn voor ons beiden. De dag werd afgesloten met een bordje bami met garnalen en kerriekip van Sonja. Ik ben dus heel erg verwend. Bedankt!