dinsdag 4 juni 2024

Anders

Ondanks de veroordeling van Trump, hebben zijn aanhangers geen winkels geplunderd, branden gesticht, gereld en/of vernielingen aangebracht. Ze zijn heel anders dan de aanhangers van Joe Biden.
Naar zeggen verlaten veel Joden het bezet gebied, dat Israël heet. Ze voelen zich niet veilig vanwege de politiek van de Zionazi's.
Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse keren databases ontworpen. Leuk werk trouwens. Vooral die voor de relationele DB's. Zo moesten voor het configuratiebeheer van een bankinstelling ook de netvormige netwerkverbindingen vastgelegd kunnen worden. Heel uitdagend toentertijd.
Vanwege mijn kennis en ervaring valt het mij tegenwoordig op, dat bepaalde databases anders ingericht zijn dan ik verwachtte. Zo kan in dit voorbeeld een klant van een verzekeringsmaatschappij meerdere polissen hebben. Daaronder ook polissen voor een auto. Het is dan vreemd, dat als de auto verwijderd wordt er slechts een deel van de polissen ook verwijderd wordt. In ons geval bleef een extra dekking voor de Ducato kampeerwagen actief, terwijl de auto zelf uit de DB verwijderd was. Ik had het idee dat alles wat te maken heeft met het kenteken van de Ducato dan verwijderd zou worden. Maar dat was dus niet zo. Dus had ik een polis waar geen auto tegenover stond. Ik neig ernaar, dat de relationele DB niet goed opgezet is, of dat het programma om entiteiten te verwijderen niet correct werkt. Hoe dan ook, het werkt anders.
Anders is ook het zicht in het verkeer. Door de regen en de temperatuur groeit het groen erg hard. Hier en daar staat het dermate hoog, dat het zicht voor verkeersdeelnemers belemmerd wordt. Zowel in de bermen als op middenbermen. Van de fietsers zie ik als automobilist in een auto met een relatief hoge zit, net de bovenkant van hun hoofden. En dan moet ik heel goed kijken. Die met het groen geverfd haar zie ik dan helemaal niet.