zondag 7 augustus 2011

willemensonja en Lelystad

Zo te zien schijnt de naam willemensonja in combinatie met Lelystad een begrip geworden te zijn. Er wordt veel mee ge-googled. Ik heb alleen die mensen over de verhuizing geïnformeerd, waarvan we het e-mail adres hebben. Of eigenlijk hadden, want na de blikseminslag hebben we ze niet meer. Dagelijks kwamen zo'n 200 bezoekers op het blog af. Dat aantal is na de verhuizing flink gekelderd, maar ik ga ook dit keer geen reclame campagne houden. Het aantal bezoekers zal heus wel weer stijgen. Om al die zoekende enigszins tegemoet te komen, heb ik de titel van dit bericht gelijk gemaakt aan de google zoekopdracht.
Het blog willemshaven bestaat nog. Het is wel helemaal leeg, afgezien van een verhuisberichtje. Omdat het gratis is en hopelijk niet voor niets......
In 2014 hebben wij na de verkoop van onze woning in juni van dat jaar Lelystad verlaten. We wonen sindsdien in Dronten.
We hebben niet alleen via de officiële weg (gemeentelijke basisadministratie), maar ook door middel van verhuiskaarten en e-mails (uit telefoonboekje) adreswijzigingen doorgegeven. We hebben ook afspraken gemaakt met de nieuwe bewoner(s) van de woning in Lelystad over het doorsturen van post. Maar mochten lezers ons adres willen weten, dan zien we dat wel in een reactie op dit bericht. Voor degenen die een kaartje hebben gekregen : het kan zijn dat het laatste cijfer van ons vaste telefoonnummer ontbrak. Het moet een 4 zijn.