woensdag 21 november 2012

Service van ZIC St Nicolaasga


Vorige week zag ik aan de Lemmerkade hier in Lelystad Haven een bedrijfsbus staan van ZIC uit St. Nicolaasga. Een voor mij bekende bus, want dat bedrijf heeft naar volle tevredenheid onze Weru kunststof kozijnen geleverd en gemonteerd. Voor mij een mooie gelegenheid, om even een probleempje met een deur aan te kaarten.
Zomers loopt de onderkant van de deur aan. Ik had al de scharnieren bestudeerd, maar zag geen stelmogelijkheden. De medewerker luisterde aandachtig, liet mij een scharnier van een splinternieuwe deur zien, maar die was anders. De onze is voorzien van een soort niet verstelbare paumelle.
De medewerker vroeg of we in de buurt woonden, want dan zou hij de komende periode wat tijd vrijmaken om te komen kijken.
Gisteren, tegen een uur of vier stopte de bus voor ons huis. Ik moet bekennen, ik was enigszins verrast. Beide opgewekte medewerkers liepen direct naar de achterdeur en negeerden de blaffende Fenna. Ze bekeken de sponning en de deur, die net als de overige kozijnen zo'n 10 jaar geleden geplaatst zijn. Ze zagen de lichte slijtsporen en gingen aan het werk. Fenna had haar waaks gedrag opgegeven en keek nieuwsgierig toe. Na zo'n 20 minuten was de klus geklaard.
Ik dankte beide mannen hartelijk voor de service en wenste hen een goede thuisreis. ZIC uit St Nicolaasga, een klantgericht bedrijf! Ook interesse? zic-weru.nl.