zondag 25 september 2011

Mooi initiatief!

Van kunstenares Mike ontving ik het volgende e-mail

Lieve mensen,


Al enige tijd liep ik rond met het idee om mijn creatieve talent in te zetten voor een goed doel. Dat moest een kleinschalig en persoonlijk project worden waarbij het geld direct naar de betrokkenen gaat. Mijn idee ‘een creatieve donatie’ heb ik uitgewerkt en ben toen op zoek gegaan naar een project passend bij mijn idee en doelstelling. Dat is het weeshuis Kay Angel in Haïti van Lia van de Donk geworden (www.weeshuisinhaiti.nl). Ik ben geraakt door haar inzet en toewijding om de kinderen van haar weeshuis een goed leven en een goede toekomst te bieden en draag Kay Angel dan ook een warm hart toe…..
Voor het einde van dit jaar hoop ik met de verkoop van portretten en het werven van donateurs een bedrag van 6.000 euro bij elkaar te hebben. Dit bedrag dekt de kosten  voor een jaar onderwijs van Lia’s kinderen (onderwijs, schoolboeken, uniformpjes, vervoer etc.). Kijk op mijn website voor meer informatie over “een creatieve donatie” : www.miekeopdam.nl
Het schilderen/tekenen van de portretten is al gestart!

Lieve groetjes,

Mieke

Ps. Vergeet ook niet de komende Atelierroute. Op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober is de Atelierroute Lelystad waaraan ik voor de tweede keer deelneem. Dit betekent “Open Atelier” van 12.00 tot 18.00 uur op de Belterwiede 12 in Lelystad Haven. Je bent van harte welkom! Als je een folder wilt ontvangen van de route met alle deelnemers, laat het even weten dan stuur ik er één op. Graag tot ziens in oktober!