vrijdag 23 maart 2012

Geen goede banden -2-

Dinsdag heb ik een paar nieuwe banden besteld bij een voor mij nieuwe garage op het industrieterrein Noordersluis. Meneer zei dat ze 'morgen' binnen zouden komen. Ik zou de volgende dag gebeld worden, maar dat gebeurde niet. Ik heb het maar even laten betijen en vanmorgen maar weer gebeld. Meneer de bandenman zei dat de banden vanmiddag afgeleverd zouden worden. 'Ze moeten helemaal uit Duitsland komen', zei hij. Dat klonk mij als een flauw excuus in de oren. Hij vroeg mij weer(!) naar mijn telefoonnummer en beloofde plechtig, dat hij mij vanmiddag zou bellen. Ik zou dan ook direct geholpen worden. Ik ben benieuwd.
In onze winkel hadden we een procedure waarin klanten gebeld werden zodra de bestelling binnen was. In de regel was voor 14.00 uur besteld de volgende dag na 13.00 uur in huis. Als dit niet zo was, dan belden we even de klant. Zo deden we dat en ik geef toe, soms ging het ook mis. Als ik vanmiddag niet gebeld word, ga ik elders shoppen.
Later in de middag : Ik ben gebeld. Ik mag om half drie langskomen. Alles verliep naar wens. Ik heb de wielen met de nieuwe banden voor laten monteren.