zondag 6 oktober 2024

Van die dingen dus

* Nelson Mandela zei een keer : 'When two neighbouring countries fight each other, just know the USA visited one".
* Iran heeft al decennia te maken met een westerse hetze. Net zoals Rusland, Noord Korea en China. De hetze is afkomstig van Amerika met flinke steun van Engeland. Die twee 'beschaafde, christelijke' landen streven voortdurend naar macht over andere naties.
* Mensen oordelen soms over een beslissing, maar ze weten vaak niet welke de keuzes waren.
* De technologie heeft de wereld met iedereen verbonden en de mensen onderling afgekoppeld.
* Als ik tegen de overheid lieg, ben ik een fraudeur. Als de overheid tegen mij liegt, heet het politiek.
* Ik vind het maar raar om dezelfde leeftijd te hebben als oude mensen achter de geraniums. šŸ˜•
* Het is ook raar dat 'volwassen mannen' een dag of middag vrij nemen om thuis met hun PS te gaan spelen.
* Nu Libanon wordt aangevallen zie ik het Rode Kruis. Tijdens de genocide in Gaza leek die organisatie niet te bestaan. Nu wil ze geld o.a. ook voor hulp aan Israƫl......
* Terwijl op het www veel video's van onafhankelijke media te zien zijn van raketinslagen in Joodse steden, beweert Netanyahu en zijn westerse volgelingen dat 99% van de raketten onderschept zijn. šŸ˜‚
* Ik heb van velen gehoord, dat ze geen injectie (meer) tegen een zeker virus zullen nemen. Ik heb nog niemand gehoord, die spijt heeft omdat hij/zij de experimentele injectie heeft geweigerd. Al moet ik toegeven, dat ik links-doof ben.
* Volgens zekere Arabische zenders heeft Israƫl in het zuiden van Libanon veel militairen verloren in hinderlagen. In eigen land hebben militaire bases schade opgelopen.
* De boycot van de EU op het gebied van de export van varkensvlees naar China, heeft geleid tot weer een winst voor..... Rusland! In Rusland heeft de varkensfokkerij resoluut toegeslagen. China merkt dus weinig tot niets van de EU boycotmaatregel.
* De BRICS heeft veel meer in petto dan het westen vermoedde. De dollar staat op verdwijnen en de Amerikaanse economie zal instorten (volgens niet-Westerse economen).
* Als een Nederlander in het buitenland zich misdraagt en gestraft wordt, neemt het woke deel van Nederland het op voor z'n landgenoot.
* Als een Noord Afrikaans crimineel zich hier manifesteert, is hij een kut-Marokkaan. Als dezelfde Marokkaan dat in Marokko doet en daar opgepakt wordt, is hij een meelijwekkende Nederlander.
* Als een supermarkt een zogenaamde 'gezonde afdeling' heeft, wat is dan de rest van die winkel?
*Wie kritiek heeft op de genocide en de wreedheden van Israƫl, zoals ik, is een antisemiet. Wie een zwart of bruin iemand bekeurt vanwege een overtreding is een racist. Russen, Noord-Koreanen, Chinezen en al die anderen waaronder ook Joden en niet-blanken die wij behoren te veroordelen, kunnen geen last hebben van antisemitisme, racisme, discriminatie enz.
* Amerika stuurt hulpgoederen naar Libanon en Gaza en wapens naar Israƫl.
* Als het Israƫlisch leger in Libanon op VN militairen gaat schieten, zal ook dat weer geen gevolgen hebben. Hooguit weer een VN resolutie.
* Een paar weken geleden beweerde Israƫl nog in de VN geen oorlog tegen Libanon te beginnen. En in het algemeen de genocide niet uit te breiden. Zo onbetrouwbaar is dat land.