donderdag 10 oktober 2024

Geklooi met de natuur

Ondanks eerdere slechte ervaringen, blijven mensen met de natuur klooien. Na WO2 begon men met allerlei proeven om het weer te kunnen beïnvloeden; project HAARP. Primair bedoeld voor militaire doeleinden. Maar de proeven breidden zich weldra uit naar de burgerij. Vooral landbouwers waren erg geïnteresseerd in mogelijkheden om het weer naar hun hand te kunnen zetten. Cloud seeding begon.
Toen bekend werd dat men ook bezig was met de zogenaamde chemtrails, werden de klokkenluiders / wappies / complotdenkers uitgelachen. Het gaat niet alleen om regen en wind, ook de kracht van de zon wil men kunnen beïnvloeden door reflecterende deeltjes in de lucht / ruimte te verspreiden.
Inmiddels heeft onderzoek naar neerslag uitgewezen, dat de hoeveelheid metaaldeeltjes in de neerslag exorbitant gestegen is.
Daar waar een aantal landen gewoon toegeeft hiermee bezig te zijn, wil men in Nederland er nog steeds niet aan. Het is algemeen bekend, dat cloud seeding de hoeveelheden regen flink heeft doen toenemen. Veel meer regen verstoort de natuurlijke cyclus, met alle gevolgen van dien.