woensdag 2 oktober 2024

Opgeruimd

Hoewel het een vrije dag voor mij is, heb ik toch weer leuke resultaten behaald. Ik had een partij gezaagd hout aangeboden via een site. De geïnteresseerde kwam geheel conform afspraak op locatie aan. Dat stel ik zeer op prijs. Zelf ben ik liever een kwartier eerder dan een minuut later. 't Is maar net hoe belangrijk je een afspraak vindt. Sommigen maken een afspraak en blijven zonder bericht weg. Niet belangrijk dus.
Aan de reactie van de gegadigde kon ik aflezen, dat hij serieus was. Ik let meestal op de snelheid van reageren, het taalgebruik en ik zoek even de naam op. Op die manier maak ik een inschatting van iemand. Die bleek dus weer correct te zijn. Een man een man, een woord een woord.
Samen hebben we de flinke hoeveelheid hout in zijn stationwagen geladen. Hij is drie keer heen en weer gereden om de hele buts weg te halen. Zo, opgeruimd staat netjes.
Omdat ik toch in de loods was, heb ik daar ook maar een en ander opgeruimd. Als ik dan toch eenmaal bezig ben. Er lag weer een ketel op de slachtbank op mij te wachten. Morgen weer een dag.