vrijdag 11 oktober 2024

Het wordt alsmaar duidelijker

Eindelijk heeft de VN het openlijk opgenomen voor zijn eigen vermoorde medewerkers die in Gaza aan het werk waren. Het belooft niet veel voor de VN militairen in Libanon. Israël heeft hen opgedragen te vertrekken, zodat het kan aanvallen.
Het zal de 'objectieve' lezer / kijker inmiddels duidelijk zijn geworden, hoe wreed de strijdwijze van de joden is. Met de aantekening, dat het Israëlisch leger niet enkel bestaat uit Zionisten. Ergo : ik maak bezwaar tegen de komst van joodse vluchtelingen. Ik zit niet op die joodse mentaliteit te wachten. Omdat oudere filmpjes en docus aantonen hoe de propaganda en indoctrinatie dagelijks op scholen plaatsvinden. Kinderen spreken over de Arabische medemens als zijnde beesten die gedood moeten worden. Volgens hen is het stelen van hun huizen en grond geheel legitiem, want hun God heeft hen dat opgedragen.
De Joden bombarderen zondermeer wooncentra, scholen, tentenkampen met de mededeling dat daar een terrorist zich bevond. Als dat waar zou zijn geweest, dan straalt de joodse wreedheid er vanaf. Het zijn echter regelrechte leugens. Immers, als Israël zo goed terroristen kan opsporen, waarom zijn de gegijzelden dan nog steeds niet gevonden?