maandag 24 juni 2024

Wat een weekend!

Het was weer zo'n ouderwets gezellig weekend met aangenaam bezoek van leuke mensen en zonnig weer. Wat wil een mens nog meer? O ja, het eten was, dank zij Sonja, ook dik voor mekaar : gado-gado. In de middag zijn we nog even naar de loods gereden, omdat het bezoek nog niet in de gelegenheid is geweest daar een kijkje te nemen. Ook dat was een succes.
Een nieuwe week begint. Deze week ga ik de caravan weer uit de stalling halen, voor z'n zoveelste tripje. Voor die tijd wacht ons weer een druk weekje. Ik kreeg te horen dat er dagelijks twee cv-ketels retour zullen komen. Dus dat wordt leuk. Deze week (denk ik) komt ook de luifel aan, die ik voor een buurtbewoonster gekocht heb. Of ik hem ook deze week zal kunnen monteren is nog de vraag.
Misschien wordt het wel overwerken deze week. šŸ˜… Aan de andere kant, zoveel werk is zo'n luifel ook weer niet. Hij zal op maat gemaakt moeten worden. De polycarbonaatplaat die de kap vormt moet 13 cm afgekort worden. Dan kan de kap links en rechts op het kozijn geschroefd worden. Ik was bang dat de kap van 1,5 meter breed in z'n geheel gemonteerd moest worden. Dan moest er meer gebeuren, van wege een muur die aan een kant 20 cm (een halve baksteen meer dan aan de andere kant) uitsteekt. Ik hoop dat het lukt om de kap nog deze week te monteren en anders wordt het gewoon na de vakantie. De bewoonster vindt het erg vervelend om in de regen voor haar deur te moeten staan. Hopelijk blijft het nu wat langer droog, totdat de kap er hangt.