woensdag 26 juni 2024

Warm hoor

Wat is het warm. Eigenlijk voor mij veel te warm. Maar ik heb vandaag toch maar weer mijn best gedaan. Ik moest vanmorgen met de auto, omdat ik geen trekhaak op mijn fiets heb. Het is ook zwaar trappen als er een caravan aanhangt. Vanwege de zon, heb ik de auto in de schaduw geparkeerd. Wat een verschil in temperatuur zeg! Ik begrijp ook hierom niet waarom er zoveel bomen gekapt worden. Of is het juist om het verhaal over e opwarming van de aarde in stand te houden? Je weet het niet, want er wordt tegenwoordig zoveel en zo vaak gelogen.
De natuurlijke schaduw is het fijnst. Het voelt beter aan dan die van een parasol of luifel. Dus ook daar prevaleert de natuur boven de ideeƫn van de mens.
In de loods heb ik de boel tegenover elkaar opengezet, zodat het wat tochtte. De overheaddeur een beetje open en boven, aan de achterzijde de ramen en de deur opengezet. Zo kon de warmte afgevoerd worden. Een beetje wind is ook niet verkeerd.
In huis draait de airco. Dus is het hier lekker koel. Als de airco draait, slurpt ie nog minder energie dan de opbrengst van de zonnepanelen. Dus dat is dan wel weer leuk. Ik heb direct een ventilator opgezocht. Voor op de werkbank in de loods. šŸ˜€ Zo, en nu is het tijd voor een douche. Zonder te denken aan het gezeur over het tekort aan drinkwater. Er is meer dan genoeg regen gevallen, dus...