woensdag 19 juni 2024

Uitermate hypocriet

Net zoals Amerika zich heeft verkeken op Oekraïne en Rusland, zo vergaat het Israël en Amerika nu ook met de Palestijnen. Het Israëlische bezettingsleger (IOF ipv IDF) lijdt grote verliezen. Hezbollah heeft eigen drone opnames laten zien van Haifa. Om aan te tonen, dat het Israëlisch luchtruim en daarmee de eigen burgers kwetsbaar is. Die drone had geen bom bij zich.
Israël doet voorkomen alsof het allemaal wel meevalt en dat meer Hamas en Hezbollah leden gedood zouden worden. Maar het zijn vooral onschuldige burgers die omgebracht worden door de Joden. Ja, Joden. Het IOF bestaat niet alleen uit Zionisten. Iedereen in Israël moet in militaire dienst, iedereen heeft Palestijns bloed aan de handen, alle militairen doen mee aan de genocide. Er zijn al honderden Joodse militairen gesneuveld.
Netanyahu heeft zijn oorlogskabinet ontbonden. Hopelijk weet men wie de leden waren, zodat ze voor het Internationaal Gerechtshof gesleept kunnen worden. Samen met al die Joodse militairen die op de sociale media trots in details vertellen of tonen hoe zijn Palestijnse kinderen en vrouwen mishandelen en vermoorden. Ik vind het onbegrijpelijk hypocriet, dat op sportief gebied de Joden nog steeds mee mogen doen en dat het land niet officieel geboycot wordt. De situatie in Gaza en op de West Bank is vele malen afgrijslijker dan die in Oekraïne.
Deze deskundige, Scott Ritter,  heeft tot op heden gelijk gehad. Niet alleen wat betreft Oekraïne, ook wat Israël betreft. Onze militaire deskundigen komen amateuristisch over vergeleken met de kennis en visie van meneer Ritter. Ja, ik weet ook van zijn donkere kant. Wat dat betreft vind ik de muziek van Michael Jackson ook nog steeds prachtig.