vrijdag 7 juni 2024

Verdraaid

Ons land is als eerste EU land gestart met de EU-verkiezingen. Wat denk je? De media doen net alsof onze uitslagen die van de hele EU vertegenwoordigen. Ze jubelen vanwege de winst van de PvdA/GL.
Laten we eerst maar de uitslagen van de andere landen afwachten, voordat we op EU niveau gaan roepen wie er gewonnen heeft. Er is een duidelijke kentering waarneembaar op het gebied van klimaat, immigratie en militair gebied.
Het nieuws zegt ook dat Franse 'militaire adviseurs' in Oekraïne zijn aangekomen. Mensen die wat verder kijken dan de neus lang is, weten dat er al veel langer militairen van de Navo landen zich in Oekraïne bevinden. Samen met de 'vrijwilligers' / huurlingen, die graag anderen doden voor geld. Onlangs is er weer een Nederlander daar omgekomen. Geld maakt niet gelukkig, erger het zaait dood en verderf.
Het nieuws als zouden Oekraïense legereenheden de Russen verjagen, is enkel bedoeld om de militaire en financiële steun aan dat corrupte land te blijven propageren. Het nieuws is in zoverre incorrect, dat het niet meldt dat de tegenaanvallen door de Russen afgeslagen zijn.
Rusland als grootste bevrijder van Europa is niet uitgenodigd voor de herdenking van D-Day. Wie wel? De corrupte nazi vriend Zelensky! Wat een wereld.