vrijdag 31 mei 2024

Israël

Israël heeft zichzelf vermoord. De ernst van de Holocaust is afgenomen. Het antisemitisme groeit, omdat kritiek op de genocide als antisemitisch bestempeld wordt door hen die bloed aan de handen hebben. In Mexico hebben pro-Palestina demonstranten de Israëlische ambassade in brand gestoken.
Er is een trend gestart waarin democratieën de Palestijnse Staat erkennen en zich uitspreken tegen de politiek van nazi-Israël. Politiek Nederland blijft de genocide steunen. Net zoals in veel andere westerse landen reageert de politiek haaks op wat het volk wil. Het geeft aan dat het hier niet om menselijkheid gaat, maar om wereldpolitiek, aangestuurd door vooral de VS en het VK.
In veel zich graag beschaafd, ontwikkeld en democratisch noemende landen, worden mensen die tegen de genocide protesteren hardhandig in elkaar geslagen. Ook in Nederland. En dan zeurt men over de democratie of het ontbreken ervan  in andere landen. Omwille van deze 'democratie' heeft de VS na het einde van WO2 tientallen landen gebombardeerd en miljoenen slachtoffers gemaakt.
Gebleken is dat het ijlings aangelegd havenhoofd bij Gaza enkel bedoeld was om Amerikaanse wapens aan te voeren voor de moordende Joden. De hulpkonvooien worden door de moordende Joden met medewerking van de VS tegengehouden en zelfs vernietigd.