zondag 26 mei 2024

Idioten

"We zullen moeten kiezen tussen Israël en de wereldrechtsorde", las ik ergens. Men probeert telkens weer aan de verantwoordelijkheden te ontkomen. Regels zijn regels, afspraken zijn afspraken. Het is wat anders wanneer de regels telkens gewijzigd worden. Om mij onduidelijke redenen blijven veel westerse landen de moordende Joden de hand boven het hoofd houden. De onmenselijkheid slaat in het eens beschaafde, democratische westen steeds harder toe.
De Zionazi's vallen nog steeds konvooien met hulpgoederen aan. Op zich al vreselijk, maar ze beschieten ook wachtende Palestijnse burgers!
Er wordt een nieuw covid medicijn gepropageerd. Is men weer bezig met het loslaten van een nieuw covid virus? Bill Gates zei het al 2 jaar geleden. Moet iedereen die chemische experimentele rotzooi per se in het lijf krijgen? Waarom wil men dat zo graag? Wat zit er dan in dat vaccin? Zijn er soms te weinig mensen dood geprikt? Laat je niet opjutten en sta voor je eigen lijf en gezondheid. Een politiek medicijn is onbetrouwbaar!
Duitsland censureert en weert alles en iedereen die tegen de genocide in Gaza is. Kritiek op de moordende Joden is in der Heimat verboden. Duitsers en Joden; ze weten nog steeds niet hoe daarmee om te gaan. Of heeft de Duitse overheid in de demonstranten nieuwe holocaust slachtoffers gevonden? Er wordt zo bruut tegen ze opgetreden.