maandag 27 mei 2024

Genocide schoorvoetend in beeld

De reguliere media beginnen wat meer aandacht te schenken aan de genocide in Gaza. Waarschijnlijk omdat de vele demonstraties van o.a. studenten daartoe geleid hebben. Natuurlijk begint de ellende in de msm in en rond Gaza pas op 7 oktober 2023. Er wordt gesproken over een oorlog tussen Israël en Hamas, iets wat bezijden de waarheid is. Terwijl in dezelfde media in kleinere berichten geschreven wordt over het beschieten van Israël van tentenkampen waar vluchtelingen verblijven. Alsof dat de enige wandaad zou zijn.
De Zionazi's en hun beste vrienden (VK en VS) zijn woest over de aanklachten tegen de politieke en militaire leiders van de joodse nazi's. Amerika is bang dat het land zelf ook gedaagd zal worden. De zeer snel aangelegde haven bij Gaza wordt primair gebruikt voor de aanvoer van Amerikaans oorlogstuig voor de Joden. Dus niet voor hulpgoederen voor de Palestijnse slachtoffers zoals de VS graag beweert.
Amerikaanse politici eisen dat leden van het Internationaal Gerechtshof gestraft moeten worden. Sommigen willen hen via een inval in Den Haag(!!) laten oppakken.
De EU brokkelt af. Er zijn EU landen die de Palestijnse Staat erkennen of willen erkennen. Ook Von der Leyen wacht (weer) een aanklacht. Veel westerse politici en burgers hebben Palestijns bloed aan de handen door de genocide in woord en daad te steunen. De mensheid is dolgedraaid.