maandag 23 september 2024

Asielcrisis

Interessant te horen, dat er nog steeds mensen zijn die het asielgebeuren niet als crisis bestempelen. Hoewel, het zijn vooral links en erg christelijke mensen ook wel farizeeërs genoemd. En ja hoor, er wordt natuurlijk weer discriminatie en racisme erbij gehaald. Als een Jood een baby de keel doorsnijdt en iemand zegt daar iets van, dan is zo'n iemand een antisemiet. Nou dat zal dan maar zo zijn. Op dergelijke joden zit de humane wereld niet te wachten.
Zo'n programma als Opsporing Verzocht is al eerder beticht van discriminatie en racisme. Er komen veel te veel zwarten en bruinen in voor. Ook in de gevangenissen is sprake van racisme. Meer dan 80% van de gedetineerden is zwart of bruin.
Er is geen plek meer voor opvang, er zijn geen woningen en het geld is op. Dus moet de stroom gelukszoekers en criminelen gestopt worden. Echte vluchtelingen (oorlogen) blijven voor mij welkom. Veel Oekraïense vluchtelingen zijn ook geen echte vluchtelingen. Logisch, want niet heel Oekraïne heeft last van de oorlog. Veel mannen willen niet in het leger. Anderen gaan geregeld terug en komen weer hier om vakantie te vieren en wat bij te verdienen of komen voor de oprotpremie. Er zijn er die die premie al diverse keren uitgekeerd hebben gekregen.
Begin maar met een strengere grenscontrole en weiger gasten uit veilige landen de toegang.