vrijdag 26 juli 2024

Wolven-wappies

De wolven-wappies hebben weer gelijk. Toen de wolf zijn intrede deed in ons landje, werd er al gewaarschuwd voor de gevolgen voor mens en dier. Maar de deskundigen zeiden lachend, dat wolven alleen doden om te eten en dat ze schuw zijn. Die beweringen bleken al snel onwaar te zijn. Er worden geregeld wolven in woongebieden gesignaleerd. Bij het zien van mensen slaan ze niet eens op de vlucht. Toen een kind aangevallen werd door een wolf werd weer gelogen. Het kind zou niet gebeten zijn, volgens de 'officiële bronnen'. De voorstanders gedragen zich net zoals men doet met asielzoekers. Ook dat zijn brave burgers die vanwege hun vermeende hoge opleiding een verrijking voor ons landje zouden zijn. Helaas moeten veel landgenoten plaatsmaken voor de illegale indringers, die ons landje economisch en maatschappelijk naar een hoger niveau zouden tillen. Het blijken voornamelijk jonge criminelen te zijn. Hun wetsovertredingen worden door het nieuws verzwegen en slachtoffers worden het zwijgen opgelegd.
Ik heb al diverse opnames gezien, waarin wolven over de geadviseerde afrastering klimmen om bij hun prooi (schapen, geiten enz.) te kunnen geraken. Die afrasteringen zijn geadviseerd en bedacht door de zogenaamde wolvenkenners. De wolven-wappies wisten weer beter : een wolf laat zich niet snel weerhouden zijn jachtinstinct te volgen. Het wachten is op een dodelijke aanval op een mens. Bij voorkeur op een wolvenliefhebber. Of een grote uitbraak van hondsdolheid. Want die beesten komen (net zoals asielzoekers) ongevaccineerd ons land binnen. Misschien dat het helpt, om het groeiend probleem van de wolf eindelijk eens adequaat aan te pakken.
Oké, het zijn mooie beesten om te zien en ze maken net als de mens deel uit van de natuur. Dat geldt dan ook voor de beren, apen, leeuwen, tijgers, neushoorns, krokodillen enz. ook. Maar om ze daarom hier los te laten lopen gaat mensen met een gezond verstand te ver.