maandag 22 juli 2024

Joe Biden trekt zich terug

Het werd tijd. Of beter : Biden had er nooit aan mogen / moeten beginnen. Maar helaas is zijn vrouw Jill erg mediageil en gek op alle luxe en aandacht. Biden zelf heef Kamala Harris als kandidaat voorgedragen. Nou, ook iemand die niet al te veel belast is met enige kennis. Als ze lacht kan je een vrachtwagen haar mond inrijden. Ze lacht het hardst om haar eigen grappen. Ze praat ook erg kinderlijk. Alsof ze voor een kleuterklas staat. Ze heeft in het recent verleden ook veel onwaarheden geventileerd. Ze kreeg tijdens de laatst gehouden verkiezingen erg weinig stemmen. Als VP is ze totaal mislukt.
Anderen zeggen dat Hillary Clinton de nieuwe kandidaat gaat worden. Zij is een gevaarlijke heks en doet mij aan een D66 heks denken. De heks die de genocide op de Palestijnen steunde en vervolgens zich opwierp als hun grote steun.
Rond de Clintons hangt een waas van veel 'zomaar' op mysterieuze wijze overleden mensen, die of goede banden dachten te hebben met de Clintons of te veel van hen wisten.
Wat de hectiek rond de mislukte aanslag op Trump betreft : de dader wordt nu gelieerd aan Iran, Rusland enz. In elk geval allemaal landen waar Amerika graag een grote hoeveelheid bommen op wil gooien. Typisch Amerika : altijd weer die rotsmoezen om een oorlog te kunnen beginnen. Trump wil geen oorlog, dus die moet hoe dan ook van het toneel verdwijnen.
Klaus Schwab mag van mij wel van het wereldtoneel verdwijnen. Hij is aangeklaagd wegens seksueel wangedrag. Maar ach, als een wegens corruptie veroordeelde Ursula von der Leyen weer herkozen kan worden, dan zal het met Schwab ook zo gaan dankzij zijn vriendjes en vriendinentjes. Wie met pek als Netanyahu, Biden, Von der Leyen en Schwab  omgaat, wordt ermee besmeurd.