maandag 15 juli 2024

Vreemd

Wat ik nou zo vreemd vind, is dat men in Amerika miljoenen vuurwapens in gebruik zijn en men zich toch over bepaalde zaken verbaast.
De acteur die een cameravrouw doodschoot op de filmset is vrijgesproken. Ik vind dat vreemd. Als iemand mij een volgens de gever ongeladen vuurwapen zou geven, zou ik dat toch even zelf controleren. Dat heeft Alec B. dus niet gedaan. Hij loog ook eerst door te zeggen als zou het wapen vanzelf afgegaan zijn. Het is natuurlijk voor hem ook erg dat zoiets gebeurd is. Het gaat mij om zijn handelen. Dat vond ik vreemd. Overigens, waarom moet er een echt vuurwapen gebruikt worden?
Wat mij ook vreemd overkomt zijn de uitspraken van Joe Biden na de moordaanslag op Donald Trump. Hij sprak over onnodig geweld en een geweldloze samenleving. 😂 Meneer leeft echt in een andere wereld. Dagelijks worden namelijk ruim 300 mensen in zijn Amerika neergeschoten. Ruim 20 ervan zijn kinderen! Gisteren was een van hen is dus Trump. Gemiddeld de helft van dat aantal overlijdt. Elke dag dus.
Bij het minste geringste wordt een vuurwapen ingezet. Zowel thuis, buiten als op scholen. Veel Amerikanen beschikken over meer dan één vuurwapen. Velen hebben ook aanvalswapens, vuurwapens die vele schoten achtereen kunnen lossen.
Er is hier in Nederland onlangs ook weer geschoten. Tijdens een feestje. Ook hier groeit het aantal schietpartijen. De wereld is gek geworden.