donderdag 4 juli 2024

Het oude liedje

Ze werend er ooit van beschuldigd, maar het werd altijd ontkend. Nu gebeurt het openlijk : stelende Joden. Deze week heeft Israël weer een groot stuk land van de Palestijnen gestolen. Is het is toch volgens het oude liedje? Rond de genocide strooien de Joden enkel leugens en bedrog met fake berichten en beelden. Massamoordenaar Netanyahu wenst zich niet neer te leggen bij het advies van zijn generaals. Hopelijk pikken de generaals het niet en wordt het monster afgemaakt.
Op de vraag van Viktor Orban aan Zelensky, wat zijn voorwaarden zijn voor een vrede, antwoordde de corrupte Oekraïner dat hij daar geen antwoord op kon geven. Weer een voorbeeld van een 'leider' die een trekpop is van het Westen. Zelensky zei zelfs niet eens dat de Russen zijn land uit moesten.
Binnen de EU is het huidige regime erg zenuwachtig geworden sinds Hongarije het voorzitterschap in handen heeft. Komt bij dat in veel lidstaten een drang naar rechts is ontstaan vanwege de EU politiek. In Frankrijk hebben veel linkse partijen hun kandidaten van de kieslijsten verwijderd. In de hoop dat de overgebleven linkse partijen het qua aantal stemmen kunnen opnemen tegen de rechtse van Le Pen.
Sinds de verkiezingsuitslag in Nederland zijn vooral de linkse politici in beeld. De staatsomroep besteedt opvallend veel aandacht aan de slechte linkse verliezers met hun commentaar op het nieuwe kabinet. Ze vergeten dat ze met hun afgunst rechts enkel hechter en sterker maken. Het is weer het oude liedje van Links dat verloren heeft en geen respect heeft voor de democratie; het volk heeft gekozen.