zondag 3 september 2023

Goedgelovigen, wolven en honden

Hoeveel mensen geloven, dat een virus ter bestrijding en voorkoming van besmetting drie of meer vaccinaties nodig heeft, aan een goedkoop mondmaskertje made in China voldoende heeft ter bescherming?
Na de vaccins, regenboogvlag en gendergekte schijnen we nu allemaal aan de warmtepomp van Remeha te moeten beginnen. Tenminste, volgens de politiek. Zelf was ik al niet zo onder de indruk van de cv ketels van dat bedrijf. Warmtepompen hebben nog last van kinderziektes en hebben ook nadelen. Houd het voorlopig nog maar bij de vele malen goedkopere cv ketel.
Niet alleen in rivieren en bedrijven, vooral in de politiek  komt het lichtste boven drijven. Dus wordt Wopke Hoekstra EU commissaris voor het klimaat. Wopke Hoekstra heeft voor duizenden gezinnen een wreed klimaat gecreëerd via de Toeslagenaffaire. Eerder hadden en ebben we al last van wanprestaties van Hugo de Jonge, Vera Bergkamp, Sigrid Kaag, Kajsa Olongren, Rob Jette, Jesse Klaver, Mark Rutte, enz. Als ze iets niet weten, wordt er gelogen en bedrogen. Ze hebben stuk voor stuk onze democratie afgebroken met hun onwetendheid en manipulatief gedrag.
De wolf is een beschermd dier. Zelfs als ie een mens aanvalt. Men mag zich dan, volgens een rechter, niet eens verdedigen met een paintball geweer! Voor mij is de wolf een wilde niet gesocialiseerde en ongevaccineerde loslopende hond. En dus levensgevaarlijk. Als zo'n beest mij of een van ons (inclusief Fenna) zou aanvallen, gaat zo'n beest naar de eeuwige jachtvelden; onder de grond. Niemand taant ernaar.
Er is weer een kindje doodgebeten door een hond. Volgens bepaalde media moeten gevaarlijke honden verboden worden. Gevaarlijke honden? Honden zijn net mensen. Het hangt van de opvoeding af in hoeverre ze gevaarlijk worden. De eigenaren van gevaarlijke honden vormen de bron van het gevaar. Soms zie ik foto's of filmpjes, waarbij honden door kinderen als speelgoed behandeld mogen worden. Er zijn ook kinderen die hun huisdieren mogen mishandelen. Zoals slaan, aan de oren trekken en vingers in de ogen steken. Mensen die dat toestaan zijn dom en gevaarlijk. Hoe lief en vriendelijk een hond ook mag zijn, het is en blijft een hond. Met iets onberekenbaars in zich. De bron van gevaarlijke honden (en dus ook de wolf) is en blijft de mens.