maandag 11 september 2023

Ons klimaat

Het klimaat / de stikstof is weer zo'n middel om mensen bang te maken, geld te ontfutselen en onder controle te krijgen. Een opdracht van hogerhand. Bij elke regendruppel of zonenstraal die afwijkt wordt verwezen naar de klimaatverandering, de opwarming van de aarde. Veel voor mij gewone omstandigheden, worden nu gekoppeld aan de klimaatverandering. Vandaar dat ik het heb over de klimaatgekkies. De grootste is meneer Timmermans. Sinds hij naar Brussel gegaan is, is hij erg veranderd. Niet alleen in omvang. Timmermans is erg goed geworden in het verspreiden van leugens en onzin. Aan alles zie ik aan hem, dat hij nogal fanatiek anderen zijn wil wil opleggen.
En wat de hoge temperaturen betreft : die kwamen in de vorige eeuw ook al voor. Dus geen nieuws wat dat betreft. De flinke ontbossing (ook in ons landje) speelt ook een belangrijke rol. Bomen zetten niet alleen stikstof om, maar zorgen ook voor schaduw. En bij verbranding verdwijnen niet alleen deze verschijnselen, maar wordt de lucht er extra smerig van. Driedubbel op dus.
Het coronavirus is ook zo'n middel om mensen bang en gewillig te maken. En grote winsten te boeken. Ook bedoeld om aan opdrachten van hoger hand te voldoen.
Zelf zou ik het ten zeerste toejuichen, wanneer men aan ons leefklimaat zou gaan werken. Aan het verbeteren van ons welzijn. Daar zouden veel meer mensen baat bij hebben, dan geïnjecteerd te worden met een experimenteel medicijn, bang gemaakt worden met allerlei onzinnige en/of onware zaken, ons laten verdringen door buitenlanders en ons bemoeien met een oorlog die men zelf geholpen heeft te veroorzaken. Ja, het gaat al een tijd niet goed met ons klimaat. Ons leefklimaat, ons welzijn.
Begin daar eens mee en pak de manipulaties van het weer eens aan. Menselijk ingrijpen heeft al te veel verstoord. De vele natuurbranden zijn in meer dan 90% van de gevallen aangestoken. Een warme zon en wat wind maakt geen vuur. Dus hebben de branden niets met het klimaat te maken.