maandag 1 augustus 2022

Weinig energie

Toen ik vanmorgen Fenna uitliet, merkte ik dat ik nog steeds weinig energie heb. Het lukt me na de terugval ook niet meer om mijn slaapknop te gebruiken. Ik word om de haverklap wakker. Om niet toe te geven aan de lusteloosheid ben ik op mijn fiets gestapt en een retourtje loods gedaan. Het was wel lekke rop de fiets, maar het gevoel van lusteloosheid verdween niet.
Weer thuis ben ik een rondje gaan lopen om wat zwerfvuil op te ruimen. Fenna en ik kwamen vanmorgen dat spul hier en daar tegen. Ik heb maar gelijk wat gft afval opgeruimd. Dat was na het legen van de kliko's op de stoep achtergebleven. Het was zichtbaar een plak dat op de bodem van de bak heeft gelegen.
Sinds we de bus verkocht hebben ben ik in een zwart gaatje (gat is een groot woord) gevallen. In en aan de bus was altijd wel wat te doen. Die bezigheden zijn er dus niet meer. De Matrix mankeert niets, afgezien van het inleren van de reserve sleutel.
Nog even en dan mogen we onze jongste zoon en zijn vriendin gaan helpen in Nieuwegein. Dan gaan we de vloerbedekking in hun optrekje verwijderen. Zelf ben ik van plan het kleinste kamertje van tegels te ontdoen. Van zowel de vloer als de wanden. Er komt een tegelzetter om nieuwe tegels te plakken. Maar het kan zijn dat we zelf de afwerking gaan doen, zoals het voegen en het opnieuw monteren van de toiletpot en accessoires. Ik hoop dat ik tegen die tijd weer op mijn gewone energieniveau zit. Er wacht ons weer een periode vol actie. Al is dat Fenna niet zozeer aan te zien. Misschien heeft ze mij besmet met een luivirus.