dinsdag 5 september 2023

Voor mij geen antigriepprik

Men is tegenwoordig zo aan het rotzooien met vaccins, dat ik besloten heb vanaf dit jaar geen antigriepprik meer te nemen. Ik heb heel veel moeite met het stiekeme gedoe over wat er werkelijk in mijn lijf gespoten wordt. In het algemeen heb ik al veel moeite met de manier waarop er met medicatie omgegaan wordt. Wat dat betreft gaat Nederland de kant op van Amerika, waar mensen doodgegooid worden met medicatie, waaronder ook verslavend werkende.
Het vindt het verdacht wanneer een instelling als het CDC (Amerikaanse RIVM) de definitie van een vaccin verandert. Ten gunste van de mRNA spuiten. De laatste is geen vaccin zoals ik die al decennia ken. Een vaccin dat dezelfde, zij het afgezwakte, stoffen bevat van de ziekte die voorkomen moet worden. De mRNA is wat mij betreft een genetische manipulatie. Iets wat onafhankelijke deskundigen stellen. Ze wijzen ook op de gevaren ervan, zowel op de korte als de lage termijn.
Er is zowel vanuit de politiek als de farmaceutische industrie een beweging gaande, die per se mensen met mRNA willen injecteren. De beweringen als zou men vee en voedsel met mRNA behandelen, worden door instanties zowel ontkend als toegegeven. In andere gevallen is het toegeven gevolgd door een 'ja maar'.
De testen van de mRNA antigrieppik wijzen uit, dat het een experimentele spuit (voor mij is dat geen vaccin) betreft. In mijn lijf geen mRNA. Ook omdat men erg geheimzinnig doet over de bijwerkingen en de grote oversterfte na vaccinatie.