zaterdag 1 april 2023

Vrije geluiden

Gelukkig zijn er nog veel andere media, die dankzij het www ik mag volgen. Gelukkig zijn er ook nog landen, waar geen nationale omroep andere geluiden filtert of verdraait. Amerika kent veel media die politiek gebonden zijn. Maar dat betekent wel, dat ik zowel van rechts als van links dezelfde kwesties voorgeschoteld krijg. Zo kan ik mijn eigen conclusies trekken, er vanuit gaande dat het Amerikaanse media zijn; dus altijd wat gekleurd.
Er zijn nog erg veel landen die antiwesters zijn. Het is interessant te weten hoe die landen tegen het Westen aankijken. Om die reden begrijp ik bepaalde standpunten van niet westerse mensen ten opzichte van 'blanken'. De westerse beschaving heeft hen immers veel leed bezorgd. De andere volken en hun culturen zijn altijd als minderwaardig beschouwd. Er is ontzetten veel van hen geroofd. Met gevolg dat blank bij hen gelijk staat aan slecht.
Als ik bepaalde feministen aanhoor, heb ik ook last rare of, zo je wilt, nare gedachten. Dan denk ik bijvoorbeeld : "Je zult maar het hele jaar door last hebben van je ongesteldheid en er iedereen mee lastigvallen."
Het politiekorps kent een cultuur van racisme. Als er binnen het korps 75 leden racistisch zijn en de rest doet daar niets tegen, is het hele korps racistisch. Zo denk ik ook over andere organisaties waar misstanden door zogenaamd welwillend personeel als 'gewoon' geaccepteerd worden.
Bill -I never had sex with this woman- Clinton betaalde ene Paula Jones bijna een miljoen dollar aan zwijggeld. Toen was geluk (hebben) heel gewoon. Donald Trump heeft dus pech. De CIA en FBI zijn al langer in handen van de Democraten.
Intussen blijft het maar stil in de MSM voor wat betreft Oekraïne. Andere media geven wel nieuws :