dinsdag 11 april 2023

Eigen schuld

Gisteren probeerde ik wat te volgen van de voetbalwedstrijd tussen de jeugd van Ajax en een Deens club. De wedstrijd vond plaats binnen het kader van een toernooi, de Future cup. Ik ben er maar mee gestopt om twee redenen. Binnen 20 minuten stond Ajax met 3-0 achter vanwege zeer belabberd, chaotisch spel en de cameraman van ESPN weigerde de lens geregeld van regendruppels te ontdoen!
Ik las dat voetballer Dusan Tadiç het erg vervelend vindt om voor de 2e plek te moeten strijden. Ik vind het vervelend dat Tadiç al een tijdje zo lamlendig speelt en na zoveel jaren in Nederland nog steeds onze taal niet spreekt. Ajax vindt dat allemaal prima. Dus meneer Tadiç, eigen schuld!
De homofobie groeit. Volgens mij kent die groei twee oorzaken : de overheid en de homo-+ wereld zelf. De overheid vanwege de immigratie van mensen die uit een cultuur komen waar homo-+ verboden is en dat wereldje zelf vanwege de opdringerigheid en de manier waarop zij zich tegenover andermans kinderen (willen) manifesteren. Ergo : eigen schuld! Van mij mag iedereen zijn wat ie denkt te moeten zijn, maar houd dat voor jezelf. Doe het thuis of anders op daartoe geschikte plekken. En blijf vooral van andermans kinderen af met je vieze opdringerige houding!
Nu is het duidelijk geworden, dat Nederland zelf de stikstofellende heeft bedacht. Brussel ontkent ten stelligste, dat zij het probleem ons landje heeft opgelegd. Het zal wel weer door linkse partijen als de PvdA (Timmermans) en D66 bedacht zijn. Dus al de daaruit voortvloeiende problemen is Ruttes eigen schuld.
Er wordt nog steeds geopperd om belasting op vlees te gaan heffen. Ook vanwege het verzonnen stikstofverhaal. Straks mogen alleen rijke mensen vlees eten. De geschiedenis herhaalt zich, we gaan weer ver terug in de tijd. De armoede groeit net zoals de kloof tussen rijk en arm. Het is overigens inmiddels wel bewezen, dat linkse, zich socialistische partijen noemde mensen, niet voor welvaart en welzijn zorgen. Het is een afbraak politiek, de socialistische landen tot aan de afgrond van armoe leiden. Ik kan me geen socialistisch land bedenken, waar de mensen tevreden zijn en niets tekort komen.